Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Pizzaspade med hög kvalité

Bakar du hemma, som ett proffs eller kanske både och?

Med en bra pizzaspade minskar du risken för att misslyckas med din bakning. Vare sig du har en vanlig ugn, pizzasten där hemma eller rentav arbetar på en pizzeria eller restaurang så kommer en pizzaspade att underlätta in och uttagning av ditt bakverk. Vår pizzaspade kan köpas av både dig som företag och privatkund.

En hållbar spade som gör din bakning smidig

Vår pizzaspade är tillverkad av mahognyfaner och utrustad med en 50 mm bred kant av aluminium. Kanten är förstärkt på toppen och de olika komponenterna är limmade och nitade. Spaden är lätt, utan utskjutande hörn och kanter, och har en jämn övergång mellan aluminiumet och faneret. De är tillverkade med det starkaste faner-material vi kunde hitta och det är mycket väl behandlat, vilket ger en slät yta.

Vi har delat in pizzaspaden i fyra olika kategorier. Hemma, Standard, Familj och Grande och det är storleken på bladet och längden på skaftet som avgör.

Trots att utbudet är stort kanske du ändå är i behov av någon annan storlek? Inga problem. Vi skräddarsyr din spade så som du önskar.  Kontakta oss för att måttanpassa din pizzaspade.

Läs mer
Produkter

Handla

Information